Waarom ‘de groene fiets’ ?

Als recreatieve fietser hebben we heel wat kilometers afgelegd in binnen en buitenland.  We hopen daar nog vele kilometers aan toe te voegen. Het is wat ons betreft de ideale manier om te genieten van alles wat onze mooie wereld te bieden heeft.

Tijdens onze tochten zijn we keer op keer verrast door de ons verleende gastvrijheid bij particulieren. In allerlei vormen werd een plek aangeboden waar je even kunt uitrusten, wat kunt eten en drinken en naar het toilet gaan.

De groene fiets is het resultaat van onze dankbaarheid voor al die gastvrije momenten. Ook wij willen bij ons thuis een gastvrije plek bieden voor fietsers (en ook wandelaars) die eventjes willen relaxen. 

Onze Almeerse wijk Oosterwold is groen en ecologisch van opzet. Het grenst aan het zogeheten “Kathedralen-bos”, met daarin het levende kunstwerk “de groene kathedraal”. Het is daarom dat we voor ons rustpunt de naam “De Groene Fiets” gekozen hebben.

Voel je welkom en vrij om rond te lopen. Koffie en thee en versnaperingen vind je op het aanrechtje onder de overkapping.

Hartelijke groeten, Amerensia en Mark van Houwelingen

kies uw bestemming..